NoutăţiAVIZConducereaInformaţii GeneraleSeminare Științifice de ProfilRAPORTDoctoratPublicatiiProiectePromovarea realizărilor ştiinţificeProiecte internaţionale în derulareManifestariEvenimenteConcursuriAchiziții publiceContacteLaboratoare

Conferința Internațională „Substanțele toxice pentru mediu în ecosistemele dulcicole și marine din bazinul Mării Negre” din cadrul proiectului BSB 27 MONITOX„Sărbătorim Biodiversitatea” pe 5 iunie de Ziua Mondială a MediuluiFAPTE DESPRE LILIECI ȘI COVID-19CONDOLEANTEInfoinvent 2019Grant științific în cadrul acțiunilor COST
Noutăţi
EURAXESS
EURAXESS


Vertebrate Terestre
Vertebrate Terestre


Laboratorul de Entomologie
Laboratorul de Entomologie


Grupul de Apicultură
Grupul de Apicultură


Parazitologie si Helmintologie
Parazitologie si Helmintologie


Hidrobiologie si Ecotoxicologie
Hidrobiologie si Ecotoxicologie


Sistematică şi Filogenie Moleculară
Sistematică şi Filogenie Moleculară


Ihtiologie şi acvacultură
Ihtiologie şi acvacultură


VIZITATORI
VIZITATORI


Consiliul știinţific

   La 1 octombrie 2019, a fost convocat în ședință Consiliul știinţific al Institutului de Zoologie.
   Ședința a fost deschisă și condusă de Prof.Dr.habil. Laurenția Ungureanu, directorul Institutului de Zoologie,
   În cadrul ședinței s-a discutat despre lansarea Concursului de proiecte de cercetare „Programul de Stat 2020-2023”.
   Colectivul a fost informat cu privire la Ziua Internațională a Științei pentru Pace și Dezvoltare, marcată în fiecare an la 10 noiembrie. Institutul de Zoologie va organiza la 7 noiembrie Ziua ușilor deschise, iar la 8 noiembrie – un seminar având ca temă: „Impactul schimbărilor climatice asupra speciilor de animale și recomandări de redresare”. De asemenea în incinta Muzeului Național de Istorie a Moldovei se preconizează organizarea expozițiilor tematică, unde IZ va expune realizările științifice ale cercetătorilor.
   Institutul de Zoologie va participa la Expoziţia Internaţională Specializată „Infoinvent”, ediţia a XVI-a, organizată în perioada 20-23 noiembrie 2019 la MoldExpo, cu panouri reprezentând lucrările inovative realizate în ultima perioadă de către cercetătorii Institutului.
   La ședința Consiliului științific au fost invitaţi să participe toţi cercetătorii ştiinţifici ai Institutului de Zoologie.
    Foto: Ștefan D. Tiron, Serviciul RI și TT