NoutăţiAVIZConducereaInformaţii GeneraleSeminare Științifice de ProfilRAPORTDoctoratPublicatiiProiectePromovarea realizărilor ştiinţificeProiecte internaţionale în derulareManifestariEvenimenteConcursuriAchiziții publiceContacte

Echipa MONITOX în Delta DunăriiHydrochemical and hydrobiological sampling guidance.Monitoringul calității apei și evaluarea stării ecologice a ecosistemelor acvatice. Îndrumar metodic.Closing of the project MIS ETC 1676 of environmental transboundary cooperation of the Common Operational Programme Romania-Ucraine-Republic of Moldova 2007-2013Proiect IPMD-GROW - II SeminarProiect IPMD-GROW
Proiecte internaţionale în derulare
EURAXESS
EURAXESS


Teriologie, Herpetologie și Paleozoologie.
Teriologie, Herpetologie și Paleozoologie.


Laboratorul de Entomologie.
Laboratorul de Entomologie.


Grupul de Apicultură
Grupul de Apicultură


Parazitologie si Helmintologie
Parazitologie si Helmintologie


Hidrobiologie si Ecotoxicologie
Hidrobiologie si Ecotoxicologie


Sistematică şi Filogenie Moleculară
Sistematică şi Filogenie Moleculară


Ihtiologie şi acvacultură
Ihtiologie şi acvacultură


Ornitologie
Ornitologie


VIZITATORI
VIZITATORI


Proiect IPMD-GROW

Raport I Seminar IPMD-Grow

FOTO                                FOTO                             FOTO

Multstimată Doamnă/Domn

Institutul de Zoologie al Academiei de Științe a Moldovei, în persoana domnului director Ion Toderaș, Vă salută cordial și Vă aduce la cunoștință despre lansarea proiectului IPMD-GROW: ”Fortificarea capacităților Centrului de Cercetare a Invaziilor Biologice în domeniul IPM prin conexiune la Infrastructura de Cercetare Europeană”.

Drept răspuns la ratificarea Acordului de Asociere UE-RM și semnarea Acordului privind participarea Republicii Moldova la Programul Uniunii Europene pentru Cercetare și Inovare Orizont 2020 proiectul își propune următoarele: I) fortificarea capacităților naționale de cercetare științifică în domeniul controlului biologic și managementului dăunătorilor; II) integrarea comunităţii ştiinţifice locale în infrastructura europeană de cercetare; III) încurajarea cercetătorilor pentru participare pe picior de egalitate în programele de cercetare.
În cadrul proiectului vor fi organizate trei seminare care au drept scop mobilizarea resurselor academice din domeniu, facilitarea schimbului de experiență la nivel național și crearea grupurilor de lucru pe sectoare.
Astfel, solicităm respectuos delegarea reprezentanților instituției Dvs. pentru participare la I Seminar Național ”Consolidarea capacităților naționale de cercetare și inovare în domeniul controlului biologic și IPM”. Acesta se va desfășura în data de 25 iunie, 2015, în incinta Institutului de Zoologie al AȘM; str. Academiei 1, tel./fax (022) 73-98-09.
Numele și datele de contact (telefon, e-mail) a persoanelor desemnate urmează a fi transmise pînă la data de 15 iunie la adresa ipmgrow_izasm@yahoo.com. Agenda seminarului și detaliile organizatorice vor fi comunicate în prealabil.

Cu respect,
Directorul Institutului de Zoologie al AȘM
academician, dr. hab., prof. univ Ion TODERAȘ


 
 

Raport I Seminar IPMD-Grow