NoutăţiAVIZConducereaInformaţii GeneraleSeminare Științifice de ProfilRAPORTDoctoratPublicatiiProiectePromovarea realizărilor ştiinţificeProiecte internaţionale în derulareManifestariEvenimenteConcursuriAchiziții publiceContacteLaboratoare

Conferinţa Internaţională “Impactul hidroenergeticii asupra funcţionării ecosistemelor râurilor”Participarea Institutului de Zoologie la Simpozionul Internaţional „Delte şi zone umede”Institutul de Zoologie – gazdă a evenimentelor din cadrul proiectului MONITOXEchipa MONITOX în Delta DunăriiHydrochemical and hydrobiological sampling guidance.Monitoringul calității apei și evaluarea stării ecologice a ecosistemelor acvatice. Îndrumar metodic.
Proiecte internaţionale în derulare
EURAXESS
EURAXESS


Vertebrate Terestre
Vertebrate Terestre


Laboratorul de Entomologie
Laboratorul de Entomologie


Grupul de Apicultură
Grupul de Apicultură


Parazitologie si Helmintologie
Parazitologie si Helmintologie


Hidrobiologie si Ecotoxicologie
Hidrobiologie si Ecotoxicologie


Sistematică şi Filogenie Moleculară
Sistematică şi Filogenie Moleculară


Ihtiologie şi acvacultură
Ihtiologie şi acvacultură


VIZITATORI
VIZITATORI


Proiect IPMD-GROW - II Seminar

Consolidarea capacităților naționale de cercetare și inovare în domeniul controlului biologic și IPM

   Luni, în data de 19 octombrie, 2015, în incinta Institutului de Zoologie al AȘM a avut loc al II Seminar ”Consolidarea capacităților naționale de cercetare și inovare în domeniul controlului biologic și IPM”, organizat în cadrul proiectului IPMD-GROW. Seminarul a întrunit cei mai de vază cercetători în domeniul controlului biologic și  managementului integrat al organismelor dăunătoare din Republica Moldova. Seminarul a avut drept scop consolidarea grupurilor de lucru pe sectoare. De asemenea au fost discutate unele paricularități privind procedura de elaborare și înaintare a propunerilor de proiect la apelurile Orizont 2020. Drept rezultat al Seminarului au fost elaborate lista direcțiilor prioritare naționale de cercetare în domeniul controlului biologic și IPM și lista potențialilor parteneri internaționali pentru lansarea propunerilor de proiect în cadrul Programului Orizont 2020. Desfășurarea cu succes a seminarului a fost asigurată de implicarea activă a participanților în discuții cu propuneri și sugestii vizavi de activitatea grupurilor de lucru.